Nieuws

zaterdag, 7 november 2015

asf2015bra

asj2015jeugd

Zaterdag 31 oktober is Brassband Kunst en Vriendschap voor het derde jaar op rij winnaar geworden van de middenklasse. Onder leiding van Henk van Loon speelde de band Triptych for Brass Band van Philip Sparke, het werk dat dit jaar is geselecteerd als testpiece voor de Nederlandse Brassband Kampioenschappen waaraan de band op 13 november zal deelnemen.
Kunst en Vriendschap behaalde een puntentotaal van 52,7 punten wat goed was voor de winst in de middenklasse en waarmee de band zelfs de derde plaats van de dag wist te halen. Een prachtig resultaat!

Ook het jeugdorkest liet een goede indruk achter. Onder leiding van Frank Vermast wisten deze jonge enthousiaste muzikanten met een mooie uitvoering van Something Like van Jacob de Haan een 5e plaats in de jeugdklasse te halen.

De Altena Cup werd dit jaar gewonnen door Altena Brass. Zij behaalden met hun uitvoering van Terra Incognita van Jan de Haan 56,2 punten wat goed was voor de winst in de topklasse en met dit hoogste puntentotaal van de dag werd deze band tevens winnaar van de Altena Cup.

Terug naar vorige pagina

Binnenkort

29 juni

Herdenkingsconcert Ben Ruysink

Johanneskerk Nieuwe Hoven 143 Gorinchem

aanvang 20.00 uur

i.s.m. Koor Pastorale 

en Brassband Oefening & Uitspanning