Nieuws

dinsdag, 13 oktober 2015

tryout

Zaterdag 17 oktober 2015 geeft Brassband Kunst en Vriendschap tijdens het Trio Try Out Concert van Fanfare ONS Nieuwendijk haar eerste uitvoering van Triptych for Brass Band, het verplichte werk voor de Nederlandse Brassband Kampioenschappen waaraan de band op vrijdag 13 november zal deelnemen.

Kunst en Vriendschap heeft zich de laatste weken onder leiding van Henk van Loon uitstekend voorbereid op het Altena Streekfestival en het NBK. In deze voorbereiding werkte de band ook met Olaf Schipper, Robbert Vos en Anno Appelo en hoopt met de inbreng van deze deskundige musici tot een goed resultaat te komen.
K&V kijkt uit naar de komende concerten in deze voorbereiding.

Zaterdag 17 oktober organiseert Fanfare ONS uit Nieuwendijk een Trio Try Out Concert en zullen ze samen met Fanfare Juliana uit Uitwijk en Brassband Kunst en Vriendschap een avondvullend programma brengen waarin de te beoordelen werken voor het Altena Streekfestival uiteraard ten gehore worden gebracht.
Een week later is Kunst en Vriendschap te gast bij Fanfare Excelsior Genderen voor de tweede try out.

Naast Triptych for Brass Band speelt de band onder andere de mars Esprit van James Curnow, het prachtige Little Prayer van Evelyn Glennie en Duke Ellington´s Caravan.

Zaterdag 17 oktober 2015 (19.30 uur):
Trio Try Out Concert ONS Nieuwendijk
ONS Huis, Rijksweg 202c in Nieuwendijk

Zaterdag 24 oktober 2015 (19.30 uur):
Najaarsconcert Excelsior Genderen
Gereformeerde Kerk, Hoofdstraat 76 in Genderen

Terug naar vorige pagina

Binnenkort:

Zaterdag 23-06-2018
Dorpsconcert
Locatie: Dorpshuis Meeuwen, Dorpsstraat 28 te Meeuwen
Aanvang: 20.00 uur

 

 

 

 Mediapartner