Nieuws

zaterdag, 27 oktober 2018

Terwijl in Utrecht de NBK2018 nog in volle gang is blikken we terug op onze dag van gister. Allereerst vertrokken we uit Meeuwen met de bus. Jawel, ook dat kleine stukje van Meeuwen naar Utrecht gaan we met z’n allen in 1 bus. Gewoon omdat dat gezellig is, om het groepsgevoel te krijgen en ontspannen aan de dag te beginnen. Almei Tours bedankt voor de goede reis in jullie prachtige bus!

Daarna kwamen we aan in Utrecht, na de loting bleek dat we als 7e band moesten spelen. Dus we konden nog rustig Utrecht in om een hapje te eten, keus genoeg dus voor ieder wat wils.

Na het eten omkleden, spullen opzoeken op naar het inspelen. En dat ging uiteraard op z’n Meeuwens, gezellig maar ook gefocust op wat komen ging. Gelukkig kon voorzitter Erik melden dat er geen afneldingen waren deze avond, dat is namelijk zijn vaste tekst aan het begin van onze repetitie avond. 

Na het inspelen en de laatste tips van dirigent Henk konden we op weg naar het podium. Eerst bladmuziek, dempers etc klaarzetten op het podium. Daarna in keurige volgorde (top geregeld Arie!)het podium op met z’n allen. De zaal was goed gevuld en oh wat hadden we er zin in!

Heerlijk gespeeld, genoten en gezweet Maar Viking Age op de NBK2018 door K&V was een feit. Daarna was het tijd voor napraten, lachen en een biertje drinken.

Maar ook nog even serieus de pers te woord staan: het interview met Henk en Elise is terug te zien en te horen op CU Brass.

Terwijl de recensies terug werden gelezen op 4barsrest en CU Brass werd het toch spannend. We hadden lekker en goed gespeeld maar een voorspelde 3e plaats van 4barsrest? Het zal toch niet...

Het werd dus een prachtige 4e plaats met 88 punten. Nog een paar biertjes in TivoliVredenburg gedronken en daarna de bus weer in richting Meeuwen. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd op wat voor manier dan ook, heel erg bedankt! 

Terug naar vorige pagina

Binnenkort

21 augustus

Start 2e seizoenshelft 2019

1e repetitie na de zomervakantie