Nieuws

dinsdag, 1 december 2015

www1b

Zaterdag 12 december zullen diverse koperensembles van Kunst en Vriendschap te horen zijn tijdens Winter Wonder Woudrichem.

Het vestingstadje Woudrichem wordt dan omgetoverd tot het gezelligste stadje van Brabant. In de middag vindt in ´t Rondeel in Woudrichem de Woerkumse Winterfair plaats waar ondernemers uit Woudrichem en wijde omgeving met hun eigen marktkraam staan.

In de vesting van Woudrichem wordt van 15.00 uur tot 22.00 uur Winter Wonder Woudrichem gehouden met een lichtjestocht, lampionnenoptocht en het ontsteken van lichtjes in de kerstboom bij de kerk.
Om 18.30 uur begint de lichtjesavond in de historische stadshaven. Schepen worden aangeroepen om hun lichtjes te ontsteken onder begeleiding van het koor Hugo (voorheen Teerkamerkoor) en Kunst en Vriendschap. Om 19.45 uur start vanaf de werf in de historische haven een lampionnenoptocht naar de vesting waar de kaarsjes worden ontstoken in een grote kerstboom bij de kerk.

Tijdens dit gezellige winterse evenement zullen de koperensembles van Kunst en Vriendschap iedereen een fantastisch kerstgevoel geven.

Terug naar vorige pagina

Binnenkort:

Zaterdag 23-06-2018
Dorpsconcert
Locatie: Dorpshuis Meeuwen, Dorpsstraat 28 te Meeuwen
Aanvang: 20.00 uur

 

 

 

 Mediapartner