Nieuws

zondag, 19 april 2015
Zondag 12 april heeft Brassband Kunst en Vriendschap in De Harmonie in Gorinchem een koffiekamerconcert gegeven ter ere van onze dirigent Ben Ruysink.
dinsdag, 24 februari 2015
Zaterdag 28 februari organiseert Brassband Kunst en Vriendschap een muzikale avond speciaal voor en door de jeugdleden.
donderdag, 6 november 2014
Vrijdag 31 oktober 2014 nam Brassband Kunst en Vriendschap na 16 jaar weer deel aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. Dit jaar vonden de kampioenschappen voor het eerst plaats in Tivoli Vredenburg in Utrecht.
donderdag, 6 november 2014
Zaterdag 25 oktober 2014 vond in d´Alburcht in Wijk en Aalburg het 42e Altena Streekfestival plaats. Brassband Kunst en Vriendschap kwam uit in de middenklasse en behaalde met Variations on Laudate Dominum van Edward Gregson een score van 88,3 punten wat de winst in de middenklasse opleverde.
zondag, 13 juli 2014
Woensdagavond 9 juli heeft Brassband Kunst en Vriendschap het seizoen muzikaal afgesloten met het traditionele Zomeravondconcert. Vanwege het regenachtige weer vond het concert dit jaar niet buiten plaats maar werd uitgeweken naar het Dorpshuis in Meeuwen.
maandag, 16 juni 2014
Op zaterdag 21 juni a.s. organiseert Brassband Kunst en Vriendschap een ouderwets gezellige bingo avond in het Dorpshuis in Meeuwen. Wanneer u meespeelt met de bingo maakt u kans op mooie (geld)prijzen.
zondag, 4 mei 2014
Zaterdag 10 mei aanstaande neemt Brassband Kunst en Vriendschap deel aan het 2e Brassband Festival Brabant. Het festival wordt georganiseerd door Altena Brass in samenwerking met Pulz Centrum voor Kunsteneducatie en vindt plaats in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek.
zondag, 4 mei 2014
Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november 2014 worden voor het eerst in TivoliVredenburg de Nederlandse Brassband Kampioenschappen georganiseerd. In vijf divisies strijden een groot aantal Nederlandse bands voor de felbegeerde kampioenstitels. Voor elke divisie is het verplichte werk vorige week geselecteerd door het RIC te Arnhem.
maandag, 14 april 2014
Aanstaande zondag 20 april is Brassband Kunst en Vriendschap te gast in de Kerk aan de Haven in Waalwijk. De band verleent muzikale medewerking aan de Paasdienst die een feestelijk karakter zal hebben.
maandag, 17 februari 2014
Op zaterdag 15 februari werd door Brassband Kunst en Vriendschap een Voorjaarsconcert georganiseerd. Gastorkest was deze avond Woudrichem´s Muziekvereniging Kunst Na Strijd.
maandag, 10 februari 2014
Zaterdag 8 februari hebben een aantal jeugdleden van Brassband Kunst en Vriendschap deelgenomen aan de Jeugdmuziekdag in Almkerk.
maandag, 27 januari 2014
Zaterdag 15 februari organiseert Brassband Kunst en Vriendschap een concertavond in Sport- en Cultureel Centrum ´t Rondeel in Woudrichem. Als concertpartner is Woudrichem´s Muziekvereniging Kunst Na Strijd deze avond ´te gast´ in Woudrichem.
maandag, 23 december 2013
Het einde van het jaar 2013 nadert en voor Kunst en Vriendschap is de kerstvakantie inmiddels begonnen. Een mooi moment om terug te kijken op een succesvol en muzikaal jaar.
vrijdag, 20 december 2013
Zaterdag 14 december stond voor Brassband Kunst en Vriendschap geheel in het teken van kerstmuziek. Met zowel optredens in de middag als de avond had de dag een echte kerstsfeer.
maandag, 2 december 2013
Op zaterdag 14 december organiseren Brassband Kunst en Vriendschap en het Teerkamerkoor uit Woudrichem een sfeervol kerstconcert in de Gereformeerde kerk Giessen-Rijswijk. Door deze unieke samenwerking belooft het een prachtige muzikale kerstavond te worden.
donderdag, 14 november 2013
Zaterdag 14 december geven Brassband Kunst en Vriendschap en Teerkamerkoor Woudrichem een spetterend en sfeervol kerstconcert in de Gereformeerde Kerk in Rijswijk. Mis het niet! DE KAARTVERKOOP IS GESTART. RESERVEER NU UW TICKETS!
zondag, 27 oktober 2013
De volledige uitslag van het 41e Altena Streekfestival, gehouden op 26 oktober 2013 in ´t Rondeel in Woudrichem.
zondag, 27 oktober 2013
Tijdens het 41e Altena Streekfestival is Brassband Kunst en Vriendschap als winnaar geeindigd. In de middenklasse behaalde de band 85,3 punten waarmee met meer dan 2 punten verschil op de nummer twee (Fanfare Nooit Gedacht uit Almkerk) de winst werd binnen gehaald. Kunst Na Strijd uit Woudrichem werd derde.
zondag, 27 oktober 2013
Het jeugdorkest van Kunst en Vriendschap heeft zaterdag 26 oktober voor het eerst deelgenomen aan het Altena Streekfestival. In de jeugdklasse behaalden zij 76,2 punten.
maandag, 21 oktober 2013
Zaterdag 26 oktober organiseren Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen en Altena Brass uit Andel het 41e Altena Streekfestival, een festival voor blaasorkesten uit het Land van Heusden en Altena.
maandag, 21 oktober 2013
Op zaterdag 19 oktober organiseerde Brassband Kunst en Vriendschap een Najaarsconcert. Dit concert was bedoeld als Try Out voor het Altena Streekfestival van 26 oktober.
vrijdag, 11 oktober 2013
Op zaterdag 19 oktober organiseert Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen een Najaarsconcert. Als gastorkest zal Fanfare St. Caecilia uit Hank aanwezig zijn. Naast deze 2 orkesten zullen ook het Opleidingsorkest uit Hank en het Leerlingenorkest uit Meeuwen laten horen wat zij in hun mars hebben.
donderdag, 12 september 2013
Op 7 september 2013 verleende een ensemble van Kunst en Vriendschap muzikale medewerking aan de Kanjerroute.
maandag, 8 juli 2013
Kunst en Vriendschap heeft 3 juli het seizoen muzikaal afgesloten met een buitenconcert in Meeuwen. Ook was er nog iets bijzonders te vieren bij de vereniging, want Dirk van Buuren werd gehuldigd omdat hij 60 jaar lid is.
donderdag, 4 juli 2013
Kunst en Vriendschap heeft op woensdagavond 3 juli een Zomeravondconcert gegeven in Meeuwen. Ondanks dat het niet bepaald een zomerse avond was bleef het toch droog en kon het concert buiten op het pleintje bij de kerk plaatsvinden.
maandag, 10 juni 2013
Tijdens Euro Brass Drachten 2013 heeft Brassband Kunst en Vriendschap een mooi resultaat behaald. De band nam voor de eerste keer deel aan dit brassbandfestival en behaalde in de C-groep 87 punten wat goed was voor de 3e plaats.
donderdag, 6 juni 2013
Komend weekend opent schouwburg De Lawei in Drachten haar deuren voor de twaalfde editie van Euro Brass Drachten. Hoewel er dit jaar minder deelnemers zijn dan voorgaande jaren belooft het opnieuw een prachtig festival te worden.
zondag, 28 april 2013
Zaterdag 27 april 2013 organiseerde de Oranjevereniging in Meeuwen een feestavond. De avond begon met een kindertheater voor alle kinderen van de basisschool. Daarna volgde een optreden van het jeugdorkest.
woensdag, 24 april 2013
Zaterdag 11 mei a.s. zal Brassband Kunst en Vriendschap deelnemen aan het Brassband Festival Noord Brabant. De organisatie van dit festival is in handen van Altena Brass.
donderdag, 21 maart 2013
Met nog drie maanden te gaan heeft de organisatie van Euro Brass Drachten het deelnemersveld voor dit jaar bekend gemaakt. Met vijf deelnemers in de A-groep, vier in de B-groep en vier in de C-groep is de organisatie ervan overtuigd in samenwerking met hoofdsponsoren Yamaha en Majestic/Van der Glas weer een hoogwaardig festival neer te kunnen zetten.

Binnenkort:

Zaterdag 23-06-2018
Dorpsconcert
Locatie: Dorpshuis Meeuwen, Dorpsstraat 28 te Meeuwen
Aanvang: 20.00 uur

 

 

 

 Mediapartner