Nieuws

zaterdag, 20 oktober 2012
Op zaterdag 20 oktober werd door Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen een concert gegeven in 't Buitenhoff in Andel. Dit concert diende vooral als try-out concert voor het Altena Streekfestival dat zaterdag 27 oktober plaatsvindt in 't Rondeel in Woudrichem en wat door Kunst & Vriendschap samen met Altena Brass uit Andel wordt georganiseerd.
zaterdag, 2 juni 2012
Op zaterdag 2 juni werd in ´t Rondeel in Woudrichem ´Brass in Concert´ georganiseerd door Brassband Kunst en Vriendschap Meeuwen. Het affiche beloofde een mooie muzikale avond en dat werd het ook !
zaterdag, 10 maart 2012
Zaterdag 10 maart werd door Brassband Kunst en Vriendschap haar traditionele Voorjaarsconcert gegeven. Het concert vond plaats in het mooi verbouwde Dorpshuis in Meeuwen en werd goed gevuld door het aanwezige publiek. De toegestroomde luisteraars konden dan ook een gevarieerd programma verwachten.
woensdag, 15 februari 2012
Woensdagavond 15 februari was het zover: de leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisschool Den Biekurf uit Babyloniënbroek en basisschool De Ark uit Meeuwen gaven samen met Brassband Kunst en Vriendschap een concert.

Binnenkort:

Zaterdag 14-04-2018
Concert met Fanfare Euphonia Meerkerk
Dorpshuis De Linde, Lindenstraat 1 te Meerkerk

Zaterdag 21-04-2018
Gouden Spiker Festival
MFC De Wier, De Telle 21 te Ureterp

 

 

 Mediapartner