Nieuws

zaterdag, 2 maart 2013
Op 1e Paasdag, zondag 31 maart 2013, zal Brassband Kunst en Vriendschap muzikale medewerking verlenen aan de Paasdienst in de Kerk aan de Haven in Waalwijk. Naast de begeleiding van de samenzang is er tijdens deze dienst veel ruimte voor muzikale inbreng van Kunst en Vriendschap.
zaterdag, 27 oktober 2012
Brassband Kunst en Vriendschap en Altena Brass waren de organiserende muziekverenigingen van het 40e Altena Streekfestival dat op zaterdag 27 oktober jl. plaatsvond in Cultureel Centrum ´t Rondeel in Woudrichem. In 4 verschillende klassen gingen 15 orkesten de strijd met elkaar aan voor de winst in elke klasse. Het orkest met het hoogste aantal punten van de dag, Woudrichem´s Muziekvereniging Kunst Na Strijd, mocht zich tevens winnaar van de Altena Cup noemen.
zaterdag, 20 oktober 2012
Op zaterdag 20 oktober werd door Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen een concert gegeven in 't Buitenhoff in Andel. Dit concert diende vooral als try-out concert voor het Altena Streekfestival dat zaterdag 27 oktober plaatsvindt in 't Rondeel in Woudrichem en wat door Kunst & Vriendschap samen met Altena Brass uit Andel wordt georganiseerd.
zaterdag, 2 juni 2012
Op zaterdag 2 juni werd in ´t Rondeel in Woudrichem ´Brass in Concert´ georganiseerd door Brassband Kunst en Vriendschap Meeuwen. Het affiche beloofde een mooie muzikale avond en dat werd het ook !
zaterdag, 10 maart 2012
Zaterdag 10 maart werd door Brassband Kunst en Vriendschap haar traditionele Voorjaarsconcert gegeven. Het concert vond plaats in het mooi verbouwde Dorpshuis in Meeuwen en werd goed gevuld door het aanwezige publiek. De toegestroomde luisteraars konden dan ook een gevarieerd programma verwachten.
woensdag, 15 februari 2012
Woensdagavond 15 februari was het zover: de leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisschool Den Biekurf uit Babyloniënbroek en basisschool De Ark uit Meeuwen gaven samen met Brassband Kunst en Vriendschap een concert.

Binnenkort:

Zaterdag 23-06-2018
Dorpsconcert
Locatie: Dorpshuis Meeuwen, Dorpsstraat 28 te Meeuwen
Aanvang: 20.00 uur

 

 

 

 Mediapartner