Nieuws

zondag, 27 oktober 2013
Het jeugdorkest van Kunst en Vriendschap heeft zaterdag 26 oktober voor het eerst deelgenomen aan het Altena Streekfestival. In de jeugdklasse behaalden zij 76,2 punten.
maandag, 21 oktober 2013
Zaterdag 26 oktober organiseren Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen en Altena Brass uit Andel het 41e Altena Streekfestival, een festival voor blaasorkesten uit het Land van Heusden en Altena.
maandag, 21 oktober 2013
Op zaterdag 19 oktober organiseerde Brassband Kunst en Vriendschap een Najaarsconcert. Dit concert was bedoeld als Try Out voor het Altena Streekfestival van 26 oktober.
vrijdag, 11 oktober 2013
Op zaterdag 19 oktober organiseert Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen een Najaarsconcert. Als gastorkest zal Fanfare St. Caecilia uit Hank aanwezig zijn. Naast deze 2 orkesten zullen ook het Opleidingsorkest uit Hank en het Leerlingenorkest uit Meeuwen laten horen wat zij in hun mars hebben.
donderdag, 12 september 2013
Op 7 september 2013 verleende een ensemble van Kunst en Vriendschap muzikale medewerking aan de Kanjerroute.
maandag, 8 juli 2013
Kunst en Vriendschap heeft 3 juli het seizoen muzikaal afgesloten met een buitenconcert in Meeuwen. Ook was er nog iets bijzonders te vieren bij de vereniging, want Dirk van Buuren werd gehuldigd omdat hij 60 jaar lid is.
donderdag, 4 juli 2013
Kunst en Vriendschap heeft op woensdagavond 3 juli een Zomeravondconcert gegeven in Meeuwen. Ondanks dat het niet bepaald een zomerse avond was bleef het toch droog en kon het concert buiten op het pleintje bij de kerk plaatsvinden.
maandag, 10 juni 2013
Tijdens Euro Brass Drachten 2013 heeft Brassband Kunst en Vriendschap een mooi resultaat behaald. De band nam voor de eerste keer deel aan dit brassbandfestival en behaalde in de C-groep 87 punten wat goed was voor de 3e plaats.
donderdag, 6 juni 2013
Komend weekend opent schouwburg De Lawei in Drachten haar deuren voor de twaalfde editie van Euro Brass Drachten. Hoewel er dit jaar minder deelnemers zijn dan voorgaande jaren belooft het opnieuw een prachtig festival te worden.
zondag, 28 april 2013
Zaterdag 27 april 2013 organiseerde de Oranjevereniging in Meeuwen een feestavond. De avond begon met een kindertheater voor alle kinderen van de basisschool. Daarna volgde een optreden van het jeugdorkest.
woensdag, 24 april 2013
Zaterdag 11 mei a.s. zal Brassband Kunst en Vriendschap deelnemen aan het Brassband Festival Noord Brabant. De organisatie van dit festival is in handen van Altena Brass.
donderdag, 21 maart 2013
Met nog drie maanden te gaan heeft de organisatie van Euro Brass Drachten het deelnemersveld voor dit jaar bekend gemaakt. Met vijf deelnemers in de A-groep, vier in de B-groep en vier in de C-groep is de organisatie ervan overtuigd in samenwerking met hoofdsponsoren Yamaha en Majestic/Van der Glas weer een hoogwaardig festival neer te kunnen zetten.
zaterdag, 2 maart 2013
Op 1e Paasdag, zondag 31 maart 2013, zal Brassband Kunst en Vriendschap muzikale medewerking verlenen aan de Paasdienst in de Kerk aan de Haven in Waalwijk. Naast de begeleiding van de samenzang is er tijdens deze dienst veel ruimte voor muzikale inbreng van Kunst en Vriendschap.
zaterdag, 27 oktober 2012
Brassband Kunst en Vriendschap en Altena Brass waren de organiserende muziekverenigingen van het 40e Altena Streekfestival dat op zaterdag 27 oktober jl. plaatsvond in Cultureel Centrum ´t Rondeel in Woudrichem. In 4 verschillende klassen gingen 15 orkesten de strijd met elkaar aan voor de winst in elke klasse. Het orkest met het hoogste aantal punten van de dag, Woudrichem´s Muziekvereniging Kunst Na Strijd, mocht zich tevens winnaar van de Altena Cup noemen.
zaterdag, 20 oktober 2012
Op zaterdag 20 oktober werd door Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen een concert gegeven in 't Buitenhoff in Andel. Dit concert diende vooral als try-out concert voor het Altena Streekfestival dat zaterdag 27 oktober plaatsvindt in 't Rondeel in Woudrichem en wat door Kunst & Vriendschap samen met Altena Brass uit Andel wordt georganiseerd.
zaterdag, 2 juni 2012
Op zaterdag 2 juni werd in ´t Rondeel in Woudrichem ´Brass in Concert´ georganiseerd door Brassband Kunst en Vriendschap Meeuwen. Het affiche beloofde een mooie muzikale avond en dat werd het ook !
zaterdag, 10 maart 2012
Zaterdag 10 maart werd door Brassband Kunst en Vriendschap haar traditionele Voorjaarsconcert gegeven. Het concert vond plaats in het mooi verbouwde Dorpshuis in Meeuwen en werd goed gevuld door het aanwezige publiek. De toegestroomde luisteraars konden dan ook een gevarieerd programma verwachten.
woensdag, 15 februari 2012
Woensdagavond 15 februari was het zover: de leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisschool Den Biekurf uit Babyloniënbroek en basisschool De Ark uit Meeuwen gaven samen met Brassband Kunst en Vriendschap een concert.

Binnenkort

21 augustus

Start 2e seizoenshelft 2019

1e repetitie na de zomervakantie