E

Colours in Brass

Op zaterdag 13 april presenteert Brassband Kunst & Vriendschap o.l.v. Henk van Loon Colours in Brass

Zoals de titel al doet vermoeden speelt het kleurenspectrum een belangrijke rol deze avond. En dan niet alleen in de titels van de muziekstukken, ook de klankkleur van een brassband zal belicht worden en er is visueel gezien ook een hoop te beleven. Een bijzonder concert waar u zeker bij wil zijn!

U kunt deze avond onder andere luisteren naar Dark side of the moon van Paul Lovatt Cooper, een groots werk wat tot de verbeelding spreekt en u meeneemt in een muzikale reis door het heelal. Alle kleuren die een brassband qua instrumentarium rijk is zal uitgebreid te horen en te zien zijn.

Onze muziek vrienden van Brassband Schoonhoven B zijn te gast op 13 april, zij zijn in voorbereiding voor hun deelname aan de Vlaams Open Brassband Kampioenschappen op zaterdag 20 april. Een laatste en belangrijke try-out dus tijdens Colours in Brass.

Bent u ook al benieuwd naar deze avond? Houdt de website en social media van Kunst & Vriendschap goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Colours in Brass – ’t Rondeel Woudrichem – aanvang 20.00 uur – toegang gratis 

Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang