E

Concert met Nooitgedacht Almkerk en Jeugdfanfare Altena JA!

Brassband Kunst & Vriendschap is het jaar 2020 muzikaal gestart en er staan weer een aantal mooie optredens op het programma.
 
 

CONCERT 1-2-2020

 

Op zaterdag 1 februari organiseert Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen een concert. Naast de brassband kunt u ook luisteren naar Muziekvereniging Nooitgedacht uit Almkerk en Jeugdfanfare Altena JA!

Het belooft een gevarieerde muzikale avond te worden. 

De fanfare uit Almkerk staat sinds september van dit jaar onder leiding van Neil van der Drift. Nooitgedacht heeft afgelopen najaar een Filmconcert georganiseerd en zij zullen een aantal van deze muziekstukken ook 1 februari laten horen. Zo kunt u oa luisteren naar muziek van de films Aladdin en de Klokkenluider van de Notre Dame. 

Kunst & Vriendschap zal in april ook met dit thema aan de slag gaan, het thema van de Feestweek in Meeuwen is namelijk Meeuwen Movies. Maar het concert van 1-2-2020 staat bij K&V vooral in het teken van de solisten. Zo kunt u gaan luisteren naar Concert Piece for Trombone, Climb ev’ry Mountain dit keer gezongen door 1 van de muzikanten en The Bombastic Bombardon, uitgevoerd door de 3 bassisten.

Als afsluiting van de avond zal JeugdFanfare Altena JA! hun wervelende show "Around the world in 30 minutes ft JA! airlines" laten zien en horen, waar ze op het Survento Fanfare Festival een hoge en lovende beoordeling voor kregen.

 Reden genoeg om zaterdag 1 februari te komen luisteren, u bent van harte welkom op Golfpark Almkreek Hoekje 7b in Almkerk. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

 
Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang