E
Wat een fantastische dag hadden we zaterdag 14 oktober!
 
We startten om 10.00 uur al met een studiedag onder leiding van Paul Holland.
We hebben gewerkt aan basisvaardigheden, veel uitleg over techniek(en) gehad en uiteraard ons NBK werk The day of the Lord doorgenomen.
Na de heerlijke lunch in 't Rondeel in Woudrichem hebben we afwisselend met onze eigen dirigent Henk van Loon en wederom Paul gerepeteerd. Om 17.00 uur sloten we de studiedag af, we bedanken hierbij nogmaals Paul Holland voor zijn bijdrage en inbreng: thank you Paul!
 
Maar de muzikale dag was nog niet klaar voor de muzikanten en dirigent van K&V. ‘S avonds was het namelijk tijd voor het Double Brass Concert.
Te gast was Altena Brass o.l.v. Ward De Ketelaere. Beide brassbands hebben voor het eerst de NBK werken voor publiek uitgevoerd. En de luisteraars konden daarnaast ook nog genieten van stukken zoals Brass Blues en Ubi Caritas et Amor.
 
Na het concert was er uiteraard tijd voor een drankje en gezellig samenzijn en napraten over de dag en het concert.
 
Maar veel tijd om na te genieten van deze dag is er niet: zaterdag 21 oktober speelt Kunst & Vriendschap en ook Altena Brass op het Brassband Festival Midden Nederland 2023 in Amersfoort, dit allemaal ter voorbereiding op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op 3 en 4 november in Tivoli Vredenburg Utrecht.
 
28 oktober is het Altena StreekFestival, meer info hierover volgt

 

Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang