E

Feestavond K&V in de Feesttent in Meeuwen op 29 april

 

De 5-jaarlijkse Feestweek in Meeuwen heeft deze keer als thema "Meeuwen Movies"  Woensdagavond 29 april zal de Meeuwen Movies Music Night plaatsvinden. Een interactieve muzikale feestavond georganiseerd door Brassband Kunst en Vriendschap die u echt niet wil missen!

Deze avond kunt u uiteraard luisteren naar de prachtige filmmuziek die K&V gekozen heeft. Dat was al een hele klus, want een selectie maken uit zoveel filmmuziek was erg lastig.  Hopelijk zijn we erin geslaagd om een mooi programma te maken. Zo kunt u onder andere luisteren naar muziek uit de films ET, Superman, The sound of Music en Pirates of the Carribean.

Maar er wordt van u als publiek ook wat gevraagd: zo zullen de muzikanten verkleed zijn als diverse filmpersonages. Hoe leuk zou het zijn als u als luisteraar ook verkleed komt als uw favoriete filmfiguur/acteur/actrice?

Daarnaast zijn er ook 2 teamcaptains (BM-ers, bekende meeuwenaren) aanwezig. Zij zullen de tent in 2 teams verdelen en samen met de teamcaptain gaat u meedoen met het raden van muziek, beelden en films. Maar de teamcaptains wacht een nog veel lastigere opdracht: zij zullen een muziekstuk gaan dirigeren! Dit onderdeel is bekend van het televisieprogramma Maestro en onze BM-ers zijn al weken druk aan het oefenen...

Kortom, een hele leuke avond vol mooie muziek, prachtige beelden en de strijd tussen de 2 teamcaptains. 

De avond vindt plaats in de Feesttent en begint om 20.00 uur.

 

 

 

Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang