E

mooi resultaat NBK 2022

NBK 2022 - Albinus Variations
Het zit er weer op!
Mooie 5e plaats, lekker gespeeld en een gezellige dag met elkaar. 
 
Hieronder wat live commentaren over ons optreden:
4barsrest:
Lots to enjoy with Brass Band Kunst en Vriendschap led by Henk van Loon. A confident opening from the horn led into exciting ensemble work that had a forceful bravura about it. Just lost some momentum and focus in places, but when the pulse rose so did the engagement with the music, with a closing section full of thrilling playing.
CUBrass:
Een zeer steady en overtuigende solo van de hoorn als introductie. De ritmiek gaat wat verloren in het eerste deel van Albinus Variations. De dynamische verschillen zouden groter gemaakt kunnen worden om de muziek meer te laten spreken.
Het voorgeschreven staan bij de solo wordt door deze band wel uitgevoerd en dat leidt er toe dat de solo's helder doorkomen. Er wordt na de solistische passages, clean en zakelijk gespeeld. Voor het andante komt de stemming voor het eerst echt in gevaar in deze uitvoering tussen cornetten en trombones. Bij het allegro energico wordt een veiligere weg gekozen dan voorgaande band, maar het blijft allemaal prima overeind.
Een uitstekende maar wat zakelijke uitvoering van de muzikanten van Kunst en Vriendschap uit Meeuwen.
 
Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang