E

Zaterdag 23 december organiseert Chr. gem. zangvereniging Hallelujah haar jaarlijkse Volkskerstzangavond in Zalencentrum Zidewinde, Julianalaan 1 te Sprang-Capelle. De avond begint om 19.30 uur, waarbij de zaal open is vanaf 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en mee te zingen.

Het koor, onder leiding van C. Hakkert en pianobegeleiding door H. Teuling, zal optreden. Daarnaast zijn er bijdragen van Dominee D.A. Burggraaf voor de opening, korte meditatie en sluiting, Wethouder A. de Jong voor de lezing van het Kerstevangelie, en een ensemble van Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen onder leiding van H. van Loon, voor de begeleiding van de samenzang en twee intermezzo’s.

De Volkskerstzang biedt ruimte voor het kerstverhaal, een overdenking, koorzang en veel samenzang. Het is een viering voor en door iedereen. De toegang is gratis en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. Tijdens de uitgang wordt een collecte gehouden. Komt u ook om samen met ons van deze prachtige avond te genieten?

Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang